home All News open_in_new Full Article

Najpierw decyzja Marciniaka, a teraz takie wieści. Już trąbią o karze. "Zdrada stanu"

Szymon Marciniak był wczoraj jednym z głównych bohaterów akcji, o której sporo mówiło się przy okazji rewanżowych batalii w fazie play-off w Lidze Mistrzów. W 51. minucie polski sędzia wyrzucił z boiska Theo Hernandeza, który obejrzał drugą żółtą kartę za próbę wymuszenia rzutu karnego. O sprawie głośne jest dziś we włoskich mediach, które donoszą, że Francuz został ukarany nie tylko przez naszego arbitra, bo za swoje zachowanie nie uniknie także odpowiedzialności ze strony klubu.


today 8 d. ago attach_file Other

attach_file Other
attach_file Other
attach_file Other
attach_file Other
attach_file Other
attach_file Other
attach_file Other
attach_file Other
attach_file Other
attach_file Other
attach_file Other
attach_file Other
attach_file Other
attach_file Other
attach_file Other
attach_file Other
attach_file Other
attach_file Other
attach_file Other
attach_file Other


ID: 4163969475
Add Watch Country

arrow_drop_down